Elevene fortalte om TV-aksjonen

Elevene i ungdomsskolen hadde fine presentasjoner som ble vist fram

Fantastisk oppmøte

Rektor Arne-Harry Nilsen ved Nordsia oppvekstsenter forteller om fantastisk oppmøte på kaféen som elevene arrangerte 20. oktober.

Godt opmøte på kaféen

–  Elevene solgte kaffe, kaker, saft, kanelsnurrer og pizzasnurrer. De solgte også bakst for å ta med hjem, sier han.

I tillegg var det loddsalg og tombola, og elevene i ungdomsskolen hadde fine presentasjoner som ble vist fram.

Tombola

Utlodning

Elevene innledet om Røde Kors og hva pengene går til

Straumen skole: Har løpt inn 5.000 kroner og solgt bilder for 3.000 kroner

Straumen skole hadde aksjonskveld 19. oktober, og fikk inn 18.669 kroner. Men det stopper ikke der.

I tillegg har elevene i 1.- 4. klasse løpt til sammen 717 runder på idrettsbanen, sponset av Sisomar AS. Dette innbrakte 5.000 kroner.

På aksjonskvelden ble det også solgt bilder som elevene har laget, og disse ble solgt til:

• Bilskadesenteret, Fauske for kr. 500
  • Siso Vekst AS, for kr. 500
  • Elkem ASA Salten Verk, for kr. 1.000
  • Acustus AS, for kr. 500
  • Ansatte ved Coop Prix, for kr. 500

Dermed har elevene ved Straumen skole skaffet til sammen 26.669 kroner til TV-aksjonen.

Flott innsats også av Straumen barnehage

Straumen barnehage hadde  aksjonskafé 20. oktober, og fikk inn 8.111 kroner til TV-aksjonen.

I hele kommunen gjør barn og unge i skoler og barnehager en imponerende innsats for TV-aksjonen.

–Vi vil også rose foreldre, besteforeldre og andre som støtter opp om disse arrangementene ved å møte opp og gi, sier Turid J. Willumstad, som er leder i Sørfolds komunekomité for TV-aksjonen.

Næringslivet stiller opp

Hun skryter også av næringslivets innsats.

–  Vi har hatt ringedugnad til bedrifter, og møter stor giverglede. Næringslivet har i stor grad bidratt til det gode resultatet som Sørfold ser ut til å få, sier Turid Willumstad.

Bidrag fra bedrifter, skoler osv. blir registrert på giverstafett, som oppdateres fortløpende:

Givertstafett, bidrag fra Sørfold